Gratis verzenden vanaf 20,- (NL)
Bestellen zonder account aan te maken!

Chris Naylor-Ballesteros,Frank en Bert op de fiets
  • Chris Naylor-Ballesteros,Frank en Bert op de fiets
  • Chris Naylor-Ballesteros,Frank en Bert op de fiets
  • Chris Naylor-Ballesteros,Frank en Bert op de fiets
  • Chris Naylor-Ballesteros,Frank en Bert op de fiets
  • Chris Naylor-Ballesteros,Frank en Bert op de fiets
Frank en Bert op de fiets
€ 14.99
   Thuisbezorgen

  • Bestel vóór: 15:00
  • Bij u in huis op zaterdag *
  • Vanaf € 20 gratis verzenden


`Frank en Bert op de fiets` is een hilarisch verteld en geïllustreerd prentenboek, en het los te lezen vervolg op `Frank en Bert`, het eerste avontuur van de slimme vos en de vriendelijke beer. Bert de beer weet ZEKER dat hij net zo goed kan fietsen als zijn beste vriend Frank de vos. Frank houdt heel veel van Bert, maar hij weet ZEKER dat zijn grote vriend juist helemaal niet kan fietsen. Bert stapt op de fiets. Het begint best goed. Dan begint hij alle kanten op te zwabberen. Kan Frank zijn vriend leren fietsen? Of heeft Bert vooral een beetje vertrouwen nodig van zijn vriend? De ietwat dramatische, sarcastische vos Frank en de slimmer-dan-we-denken beer Bert vormen een duo dat staat als een huis. Hun vriendschap maar ook hun verschillen zijn vanaf de eerste pagina duidelijk en leiden tot een verhaal over vriendschap, vertrouwen en iets wat elke Nederlandse en Vlaamse kleuter waarschijnlijk zal herkennen: leren fietsen.

Chris Naylor-Ballesteros, de auteur en illustrator van het veelgeprezen `De koffer`, schreef inmiddels al twee prentenboeken over door het vuur gaan voor je vrienden - en dat zit soms in kleine dingen. De vriendschap tussen Frank en Bert spat van de pagina dankzij de grappige tekst een luchtige, hartverwarmende illustraties.
Recensie:
Hebban.nl
Mitsy 07-06-2023
'Het is een ideaal boek om in de kleuterklas te gebruiken en het te hebben over vertrouwen: zelfvertrouwen en elkaar vertrouwen maar ook over vriendschap, doorzettingsvermogen, hulpvaardigheid en elkaar graag zien.'

Extra informatie:

Hardback
32 pagina's
Met illustraties
Mei 2023
520 gram
278 x 278 x 11 mm
EAN: 9789025777180
Gottmer


* We doen er alles aan om dit artikel op tijd te bezorgen. Het is echter in een enkel geval mogelijk dat door omstandigheden de bezorging vertraagd is.