Gratis verzenden vanaf 20,- (NL)
Bestellen zonder account aan te maken!

Camilla Reid,Woef woef, daar is Hond
  • Camilla Reid,Woef woef, daar is Hond
  • Camilla Reid,Woef woef, daar is Hond
Woef woef, daar is Hond
Daar is - serie
€ 10.99
   Thuisbezorgen

  • Bestel vóór: 15:00
  • Bij u in huis op zaterdag *
  • Vanaf € 20 gratis verzenden


`Woef woef, daar is Hond` mag dan een klein kartonboekje zijn, het bevat een heleboel moois! Dit prachtig geïllustreerde boekje zit vol glanzend folie, vilten flappen met een verrassing erachter, dieren om te leren, geluiden om te herkennen en achterin ook nog eens een spiegeltje om het raadspelletje compleet te maken. Ontdek alle dieren die je in de buurt kunt aantreffen in `Woef woef, daar is Hond`. Grotere, bekende dieren zoals een konijn of natuurlijk een hond, maar ook kleine diertjes die je anders misschien over het hoofd ziet zoals een molletje of een bij.

Nog meer dieren om te ontdekken? Lees ook `Brul brul, daar is Leeuw`, `Boe boe, daar is Koe` of `Oehoe oehoe, daar is Uil`. Elk van de ontdekboekjes in deze prachtig uitgevoerde reeks van gebonden karton is een feestje, met op elke pagina een prachtig geïllustreerd dier, glinsterend van het bronsfolie, en een vrolijk gekleurde vilten flap met een verrassing erachter. De superstevige peuterboekjes zijn perfect voor een interactief raadspelletje over dieren en geluiden. Helemaal achterin zit een spiegeltje: welk geluid maakt een mensje? Laat maar horen!
Extra informatie:
Daar is - serie
12 pagina's
Met illustraties
September 2023
230 gram
198 x 173 x 22 mm
EAN: 9789025777159
Gottmer


* We doen er alles aan om dit artikel op tijd te bezorgen. Het is echter in een enkel geval mogelijk dat door omstandigheden de bezorging vertraagd is.